THE ROMANIAN FASHION BRAND

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

IMPORTANT!

– Produsele pot fi returnate sau schimbate doar cu etichetele atașate și fără urme de purtare sau spălare!

– Produsul poate fi returnat în 14 zile de la primirea coletului.

– Sunteți răspunzători pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării acestuia într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.

– Nu uita să pui în coletul pentru retur, originalul sau copia dovezii de cumpărare/(factura).

– Pentru comanda a cărei metodă de plată este cu numerar prin ramburs, contravaloarea acesteia va fi rambursată în cel mult 30 de zile calendaristice, de la data primirii coletului cu returul.

– Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în cel mult 30 de zile de la acceptarea returului.

– Pentru schimbarea mărimii la un produs, vă rugăm să consultați GHIDUL DE MĂRIMI de pe site.

– Costuruile de retuntare sunt suportate de cumpărător.

CE AI DE FĂCUT?

Sună la orice firma de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa dorită Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului, ex: Fan Courier, Urgent Cargus, DPD etc. Nu se admite returul prin Poșta Română.

Completează, cât mai clar, formularul de retur cu datele corecte și complete. Nu uita să specifici contul bancar (creat la o banca în România, valabil în moneda RON ) pentru a-ți putea returna suma.

Adaugă formularul de retur completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi sau să schimbi mărimea și documentul aferent comenzii.

Trimite-l la adresa: S.C. INEDIT S.R.L. STR. VÂNĂTORILOR NR. 11 COD POȘTAL 440199 SATU MARE, ROMÂNIA. Tel: 0755 046 807.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la office@ineditfashion.com sau telefonic la 0755 046 807.

THE ROMANIAN FASHION BRAND

PENTRU EA

PENTRU EL

SELECTEAZĂ LIMBA

EN RO

ALEGE COSTUMUL, PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Consilierul INEDIT te va ajuta să îți alegi costumul, ÎȚI VA LUA măsurătorile ȘI ÎȚI VOM FACE TOATE AJUSTĂRILE NECESARE.

Consilierul INEDIT te va contacta în 24 de ore lucrătoare pentru a confirma vizita. Sau ne poți contacta tu aici.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

-15% la prima comandă

Abonează-te la Newsletter-ul INEDIT ȘI EȘTI PRIMUL CARE AFLI DE cele mai noi PromoȚii!