POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

       Produsele pot fi returnate DOAR cu etichetele atașate și fără urme de purtare sau spălare! Produsul poate fi returnat în 15 zile de la primirea coletului.

      Sunteti  răspunzători pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării acestuia într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. 

       Nu uita să pui în coletul pentru retur, originalul sau copia dovezii de cumpărare/(factura)

    Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

CE AI DE FĂCUT?

1.

     Sună la orice firma de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa dorită Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului (ex: Fan Courier, Urgent Cargus, DPD etc .) 

2.

     Completează, cât mai clar, formularul de retur pe care l-ai primit în colet cu datele corecte și complete. Nu uita să specifici contul bancar (creat la o banca în Romania, valabil în moneda RON ) pentru a-ți putea returna suma.

3.

     Adaugă formularul de retur completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi și documentul aferent comenzii.

4.

     Trimite-l la adresa: S.C. INEDIT S.R.L. STR. VÂNĂTORILOR NR. 11 COD POȘTAL 440199 SATU MARE, ROMÂNIA. Tel: 0755 046 807. Nu este posibil returul coletului personal prin Poștă, acesta trebuie ridicat de către o firmă de curierat și livrat la adresa menționată mai sus.

5.

     Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 15 zile calendaristice de la ridicarea returului.

     Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la office@ineditfashion.com sau telefonic la 0755 046 807.