Despre livrare

Produsele sunt expediate clientului in general in maximum 48 de ore lucratoare de la data validarii comenzii, daca acestea exista pe stoc (pe fiecare produs este afisat daca este sau nu pe stoc). In caz contrar vom putea onora comanda dumneavoastra intr-un interval de timp cuprins intre 2 si 7 zile.Daca nu putem onora comanda, veti anuntat telefonic/mail de catre un operator. Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", veti primi un email de confirmare a comenzii.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata Fan Courier.

Costurile de transport sunt de 15 RON. 

Comenzile internationale se livreaza numai dupa achitarea lor in avans. Taxa de ramburs nu este disponibila pentru comenzile internationale. Costurile livrarii, in functie de destinatie, va vor fi comunicate telefonic si vor trebui achitate inainte de trimiterea coletului.

 

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant  va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Confidentialitatea datelor

 

Firma noastra duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. De asemenea ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizeazam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

 

Cum returnez produsul

In momentul in care te-ai decis ca vrei sa returnezi un produs, scire-ne un mail si in cel mult 48 de ore vei primi un raspuns cu informatii aditionale legate de returul produselor. Te rugam sa nu trimiti produsele catre noi inainte sa ne anunti!

Poti returna orice comanda facuta pe site-ul nostru in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea acesteia. Putem schimba produsul tau cu un altul asemanator, insa nu pe loc, acest lucru dureaza ca si livrarea initiala, de la cateva zile pana la cel mult 30 de zile in cazurile speciale. Poti alege sa primesti banii inapoi, iar noi iti vom rambursa contravalorea produsului returnat in contul tau bancar.

In cazul in care vrei sa-ti returnam banii, trebuie sa stii ca se returneaza intreaga contravaloare a comenzii, inclusiv eventualele taxe de transport. 

Returul se face numai prin Fan Courier, la sediul nostru, iar taxele de transport sunt suportate de client. In linkul de mai sus se poate comanda online un curier sa vina sa ridice produsul de la tine, iar taxele de curierat sunt, de regula pana in 25 de lei, tva inclus.

Conditiile de retur sunt:

-Produsele ce se returneaza trebuie sa fie intacte, cu toate insemnele si etichetele originale, fara sa prezinte urme de uzura, sa miroasa a fum de tigara, parfum, etc.

-Toate produsele returnate trebuiesc insotite de documentele originale cu care au fost livrate

Inainte de a returna un produs, trebuie sa ai in vedere faptul ca acesta trebuie revandut catre o alta persoana. Daca consideri ca produsul comandat de tine a suferit vreo modificare din momentul in care a ajuns la tine si nu respecta conditiile de mai sus, din pacate nu il putem primi inapoi.

ineditfashion.com respecta legile in vigoare din Romania privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.  
Pentru orice fel de problema sau nelamurire, nu ezita sa ne contactezi la adresa office@ineditfashion.com