PLASARE COMANDA

Cum plasez o comanda?
Puteti plasa comanda pe site sau telefonic.

Pentru comanda telefonica puteti suna la unul din numerele de mai jos:


+40 261 742 705 

+40 755 046 807 / +40 755 046 810


Comanda Online:

Vizualizati produsul pe care doriti sa il achizitionati, consulatati ghidul de marimi pentru a alege marimea potrivita, selectati marimea si apasati pe butonul "Adauga In Cos". Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Confirm comanda pentru a trece la pasul urmator. 

Ghidul De Marimi:

Cum aflu care este marimea mea potrivita?

INEDIT doreste sa se asigure ca produsul pe care l-ati ales vi se potriveste, va simtiti comfortabil si aratati bine in el. De aceea, va recomandam sa consultati acest tabel de marimi si masuratori.

Pentru a gasi marimea potrivita, luati masuratorile direct pe corp, avand grija sa existe o mica lejeritate in dimensionare.

Aceste masuri sunt pentru inaltimi de corp cuprinse intre 165-172 cm.

Este  bine sa cunoasteti ca lungimea manecii a produsele de interior (bluza, sacou) este de 62 cm, iar la produsele de exterior (jachete, paltoane, redingote) este de 63 cm.

Lungimea de pantalon STAS INEDIT este de 110 cm.

Lungimile de produs sunt in functie de model.

Bustul se masoara sub brat, pe linia cea mai proeminenta.

Talia se masoara in partea  cea mai subtire a trunchiului.

Soldurile se masoara la punctul cel mai proeminent al feselor.

Daca ezitati intre doua marimi, va recomandam sa alegeti marimea mai mare, in mod normal aceasta va fi mai buna.