Consacrat în moda românească, brandul Inedit este alături de clienții săi de mai bine de 30 de ani.

Inedit The Romanian Fashion Brand

Alături de colecțiile produse în ediție limitată, Inedit a avut privilegiul de a crea ținute de scenă pentru vedete autohtone ca Paula Seling, Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu sau Katerina.

Ținutele propuse de brand se situează la limita dintre stilul clasic și ultimele tendințe din lumea internațională a modei, un fel de „classic with a twist”, versatil și atemporal. Brandul nostru propune colecții noi pentru fiecare sezon în conformitate cu liniile de creație care ne sunt specifice: elegant-casual, office și ținute de seară și pentru evenimente.

Atât piesele vestimentare dedicate reprezentantelor sexului frumos, cât și cele ce se adresează domnilor sunt definite, dincolo de aspectul formal, prin atenția pentru detalii, finisaje desăvârșite, prețiozitatea materialelor și, nu în ultimul rând, de preocuparea pentru confort.

Creațiile Inedit se impun, prin calitate și o linie de croi conformă viziunilor contemporane din domeniul modei, drept adevărate piese cheie ale oricărei garderobe, adecvate diferitelor momente ale zilei și evenimentelor ce invocă un plus de eleganță și stil.