inedit

DESPRE NOI

      INEDIT a pornit de la o idee de afacere, la începutul anilor 1990. Initiativa a apartinut unor femei-3 la numar-si a pornit ca Intreprindere Mica. Afacerea a devenit una de familie si a crescut odata cu maturizarea comunității antreprenoriale românești .

     La INEDIT ne-am dorit să realizăm confecție românească de calitate, după design propriu. Am investit în tehnologia de proiectare, în design și în perfecționarea specialiștilor, îndeosebi în departamentul de construcții de tipare după schițe de produs proprii. Am început producția cu serii mici, ediții limitate la confecțiile pentru femei, iar acestea au fost foarte bine primate de clienții noștri. In anul 1996 am fost nevoiți să dezvoltăm o capacitate de producție suplimentară, destinată confecțiilor pentru barbați.

DE CE INEDIT?

     Am ales INEDIT pentru că ne-am dorit să venim cu ceva nou, original şi care să surprindă prin designul diferit, uneori neobişnuit. Şi asta pentru că nu este doar denumirea afacerii, ci şi a brandului sub care ne vindem creaţiile vestimentare. Colecţiile INEDIT cuprind ţinute pentru femei şi pentru bărbaţi, care sunt lucrate cu grijă, sunt commode, şi aduc bucurie mult timp.

 

COLECȚIILE NOASTRE

     Sub eticheta brandului INEDIT lucrăm colecții, atât pentru femei cât si pentru bărbați, destinate vestimentației acestora specificice activităților de birou dar și pentru evenimente speciale Suntem printre puţinele firme Româneşti care are colecţii atât pentru “EA”,cat si pentru “EL”.

     Femeia INEDIT ne-am imaginat-o ca fiind activă, încrezătoare, modernă, mereu în căutarea calităţii dublate de confort. Bărbatul INEDIT este unul cu atitudine, fiind pretenţios şi informat. Am pus accent pe producţia în serii scurte, ediţii limitate, fiind dinamici şi creativi.